RASPORED KRIZMI U 2020. GODINI

RASPORED KRIZMI U 2020. GODINI (100.2 KiB)

PROSLAVA PRVE PRIČESTI U NAŠOJ ŽUPI

Proslava Prve Pričesti u našoj župi sv. Tome apostola na Bijelom Brijegu bit će u nedjelju, 14. 6. 2020. u 10 h. Dan prije bit će ispovijed za djecu i roditelje.
Stoga, pozivam roditelje naših Prvopričesnika da dođu na sv. Misu u ponedjeljak, 25. 5. 2020. u 18h te poslije na mise na sastanak (susret) na kojem bi se trebali dogovoriti  o načinu bliže pripreme na sakramente prve ispovijedi i prve svete Pričesti.

Najnoviji oglasi

Župni oglasi DUHOVI

Da bi omogućili što većem broju vjernika da sudjeluju na nedjeljnim svetim misama, svete Mise ćemo, za lijepa vremena,  slavit ispred crkve. Dnevne svete mise već od utorka, 26. 5. 2020. slavimo u župnoj crkvi. Ima dovoljno mjesta. U ponedjeljak, 1. 6. 2020. katedralna župa u Mostaru slavi svoga Patrona: Blažena Djevica Marija Majka Crkve. Svečana sveta misa koju će predvoditi biskup Ratko Perić bit će u 18:00.

Opširnije …

Predstoji za:

Trenutačno nema događaja.

Aktualnosti

Godina mladih

Studentski utorak s vlč Dubravkom Turalijom

Nastavljajući s aktivnostima u ovoj godini mladih u našoj župi u utorak 12. 2. 2019. ćemo ugostiti vlč. dr. Dubrava Turaliju koji će slaviti misu i nakon mise održati predavanje.

Opširnije …

Još aktualnosti

Poziv za upis na Teološko-katehetski institut Mostar

Teološko-katehetski institut Mostar (TKIM) već više od tri desetljeća djeluje kao visokoškolska ustanova. Njegov je rad, kanonskim ustanovljenjem i akreditacijom, potvrdila u veljači 2017. godine Kongregacija za katolički odgoj. TKIM ovim poziva sve zainteresirane kandidate da upišu ovaj sveučilišni studij i izvješćuje ih da u novoj akademskoj godini 2020./2021., u prvu godinu preddiplomskoga studija, upisuje 15-20 novih studenata.

Opširnije …

Studentski utorak

STUDENTSKI UTORAK – KLANJANJE PRED PRESVETIM

U utorak, 18. 3. 2014. slavili smo redovitu, kao i svakoga utorka u akademskoj godini, sv. Misu za studente. To je bio ujedno i prvi od trinaest utoraka posvećenih sv. Anti. Crkva je bila prepuna, propovijed bila na temu karizma i kairos, u kojoj je don Krešo povezao sv. Antu

Opširnije …