Najnoviji oglasi

Župni oglasi 1. i 2. korizmena nedjelja

Prošli tjedan započeli smo postavljati prozore na crkvi. Izrađuju se stakla i vitraji u Sarajevu i Zagrebu. Hvala svima koji svojim novčanim prilozima prate izgradnju naše crkve. Ponovno u župi započinjemo tečaj gitare. Vježbe će biti srijedom i subotom u 15:00 i subotom. Primaju se samo ona djeca koja kane ozbiljno i redovito vježbati. - U subotu 13. 2. 2021. krstila se Nika Musa, kći Ivana i Antonije r. Ljubić. Rodila se 7. 12. 2020. u Mostaru. Kuma joj je Jelena Soldo, a krstitelj don Krešo Puljić, župnik. - U subotu, 13. 2. 2021. krstila se Rita Šarac, kći Stanka i Anđele r. Leko. Kuma joj je Ines Marić, a krstitelj don Tomislav Rajič, đakon.

Opširnije …

Predstoji za:

Trenutačno nema događaja.

Aktualnosti

Treća korizmena - Kolekta solidarnosti

Kao što Vam je već poznato, na redovitom zasjedanju BK BiH u Sarajevu, 3. studenoga 2015., usvojeno je da Treća korizmena nedjelja na području biskupija Bosne i Hercegovine bude Nedjelja solidarnosti. Iako se podudara s Tjednom solidarnosti koji organizira Crkva u Hrvatskoj, i ima isti cilj - duhovno i materijalno pomoći braći i sestrama u potrebi - radi se o dvjema zasebnim akcijama.

Opširnije …

Godina mladih

Studentski utorak s vlč Dubravkom Turalijom

Nastavljajući s aktivnostima u ovoj godini mladih u našoj župi u utorak 12. 2. 2019. ćemo ugostiti vlč. dr. Dubrava Turaliju koji će slaviti misu i nakon mise održati predavanje.

Opširnije …

Još aktualnosti

Dan života


Peta nedjelja kroz godinu - DAN ŽIVOTA

Opširnije …

Studentski utorak

STUDENTSKI UTORAK – KLANJANJE PRED PRESVETIM

U utorak, 18. 3. 2014. slavili smo redovitu, kao i svakoga utorka u akademskoj godini, sv. Misu za studente. To je bio ujedno i prvi od trinaest utoraka posvećenih sv. Anti. Crkva je bila prepuna, propovijed bila na temu karizma i kairos, u kojoj je don Krešo povezao sv. Antu

Opširnije …