Župni oglasi 3. i 4. nedjelja kroz godinu

Svake zadnje nedjelje u mjesecu, pa tako i ove, 27. 1. 2019. obilježavamo Obiteljsku nedjelju i slavimo svetu misu za obitelji naše župe u 10 h. Obitelj je temeljna zajednica Crkve i društva. Obitelj je put Crkve. Čuvajmo obiteljsko zajedništvo! U subotu, 2. 2. 2019. je blagdan Svijećnice - Prikazanja Gospodinova. Svete mise bit će kao nedjeljom. Na svim misama bit će blagoslov svijeća. Ovu pastoralnu godinu 2018/2019, proglasili smo Godinom mladih u našoj župi. Osim

Opširnije …

Župni oglasi 1. i 2. nedjelja kroz godinu

U tijeku je Godina mladih u našoj župi. I sljedeću utorak 15. 1. 2019. molit ćemo krunicu zajedno sa studentima. Nakon krunice i sv. mise održat će se predavanje na temu: Mogu li početi iznova?  Predavač je don Domagoj Markić, đakon. Pozivamo studente i mlade da dođu.

Opširnije …

Župni oglasi 1. ned. po Božiću

Svečani liturgijski blagoslov obitelji, kao i dosadašnjih godina, bit će u nedjelju, na svetkovinu Bogojavljenja, 6. 1. 2019. na svim misama. Na svim misama bit će blagoslov soli i vode i obiteljskih naljepnica. Oni vjernici koji hoće da ih pohodi svećenik ili đakon, trebaju ispuniti Prijavnicu za blagoslov obitelji koja se može uzeti na stolu za tisak.  Svećenički i đakonski blagoslov po obiteljima počeo je 27. 12. 2018. U obitelji dolazimo prema dogovoru. Svaku obitelj telefonski obavijestimo u koji čas dolazi svećenik ili đakon.

Opširnije …

Župni oglasi 3. i 4. nedjelja došašća

Do Božića primamo Paket ljubavi, bilo u novcu, bilo u živežnim i higijenskim potrepštinama. Oni koji daju u novcu, daju prosječno oko 20-30 KM. U ime naših potrebnika svima zahvaljujemo jer će i oni moći sebi napraviti obilatiju božićnu trpezu.

Opširnije …

Župni oglasi 1. i 2. nedjelja došašća

Kroz sve radne dane u došašću imat ćemo mise zornice u 6 h. Pjevat će naša djeca i mladi. Na svakoj zornici bit će kratka propovijed. Na misama ćemo kupiti milostinju koja će ići za izgradnju naše župne crkve. To je prilika da ispravno usmjerimo plodove našeg odricanja

Opširnije …

Župni oglasi 33. i 34. nedjelja kroz godinu

U srijedu, 21. 11. 2018. u  20:00 h održat će se prvi susret “Škole za animatore” za koju se treba prijaviti Upisnicom koja se može podići u našem Župnom uredu. U ovu formaciju animatora primamo mlade od devetog razreda pa nadalje. Ova “Škola za animatore” spada u obavezni dio priprave za sakrament potvrde za sve  naše krizmaničke kandidate kojima je na blagdan Kraljice Krunice otpočela Godina apostolata, tj. bliža i intenzivnija priprava za sakrament potvrde.

Opširnije …

Župni oglasi 31. i 32. nedjelja kroz godinu

Pozivamo sve mlade, koji su spremni darovati malo svoga vremena i talenta Gospodinu, da se pridruže našemu zboru mladih “Amen”. Liturgijsko pjevanje je važan dio života  naše župe, učinimo da ono bude odraz naše vjere. Pridružite nam se u pjevanju i sviranju!

Opširnije …

Župni oglasi 29. i 30. nedjelja kroz godinu

Na studentski utorak, 23. 10. 2018., u 18:00 h slavimo sv. misu za mlade i studente, a poslije mise bit će predavanje na temu: "Mir Božji čuvat će vaša srca" (Fil 4,7). Misu će predslaviti i predavanje održati fra Bože Milić, župnik župe sv. Petra i Pavla u Mostaru. 

Opširnije …

Župni oglasi 27. i 28. nedjelja kroz godinu

Danas na blagdan Kraljice Krunice, 7. 10. 2018. svečanim predstavljanjem naših krizmanika na misi u 18:00 sati otvaramo Godinu mladih i studenata u našoj župi.  Pokušat ćemo je posebno obilježiti jednomjesečnim predavanjima za sve uzraste mladih i Školom za animatore. Prvo predavanje za studente bit će u utorak, 23. 10. 2018., a predavanje za animatore najavit ćemo kasnije.

Opširnije …

Župni oglasi 25. i 26. nedjelja kroz godinu

Na blagdan Kraljice Krunice, 7. 10. 2011. osnovana je naša župa. Za osmu obljetnicu osnutka župe, pripremit  ćemo se trodnevnicom. A svečana sveta misa na sam blagdan bit će u 18:00. pozivamo sve vjernike na trodnevnicu i blagdan. Ispovijed za naše vjeroučenike i  mlade koji to žele, bit će u subotu, 6. 10. 2018. u 17,30h. Bit će na raspolaganju dovoljno svećenika. Ove akademske godine prvi Studentski utorak bit će 2. 10. 2018. na blagdan Anđela Čuvara. Kao i obično, krunica sa studentima počinje u 17:30, a na misi u 18:00 bit će kratka propovijed.

Opširnije …