KRIZMANICI ŽUPE SV. TOME APOSTOLA 2021
Prvopričesnici župe sv. Tome apostola 2021

Najnoviji oglasi

Župni oglasi 5. i 6. vazmena nedjelja

Crkveni brak žele sklopiti Nikola Glibo, sin Luke i Lele r. Rudan, iz naše župe i Marija Marić, kći Josipa i Vesne r. Čović, iz naše župe. Vjenčanje je predviđeno u Katedrali, 18. 6. 2021. Tečaj priprave za sakramentalni brak bit će u Katedrali od 7. do 9. 5. 2021., a u župi sv. Petra i Pavla od 10. do 14. 5. 2021. Prijave se primaju u dotičnim župnim uredima i na njihove brojeve telefona. U nedjelju, 18. 4. 2021. novo zaređeni kotorski biskup Ivan Štironja podijelio je sakrament krizme  34.  naših krizmanika.  Biskup im je naglasio da su im ti darovi veliki plus u životu te da s darovima treba raditi.

Opširnije …

Predstoji za:

Trenutačno nema događaja.

Aktualnosti

PREDSTOJEĆI PASTORALNI DOGAĐAJI U NAŠOJ ŽUPI

Prva sveta Pričest u našoj župi bit će na Bijelu nedjelju, Nedjelju Božanskoga Milosrđa, 11. 4. 2021., na Misi u 10:00. Trodnevnica za Prvopričesnike i njihove roditelje je prema sljedećem rasporedu: Četvrtak, 8. 4. 2021. - 17:30 h Klanjanje pred Presvetim s molitvama naših prvopričesnika; - 18:00 h Sv. Misa s homilijom o sakramentu Krštenja; - Poslije mise proba za prvopričesnike i podjela prvopričesničkih odijela.Petak , 9. 4. 2021. - 17:30 h - Prvopričesnici predmole

Opširnije …

Godina mladih

Studentski utorak s vlč Dubravkom Turalijom

Nastavljajući s aktivnostima u ovoj godini mladih u našoj župi u utorak 12. 2. 2019. ćemo ugostiti vlč. dr. Dubrava Turaliju koji će slaviti misu i nakon mise održati predavanje.

Opširnije …

Još aktualnosti

Treća korizmena - Kolekta solidarnosti

Kao što Vam je već poznato, na redovitom zasjedanju BK BiH u Sarajevu, 3. studenoga 2015., usvojeno je da Treća korizmena nedjelja na području biskupija Bosne i Hercegovine bude Nedjelja solidarnosti. Iako se podudara s Tjednom solidarnosti koji organizira Crkva u Hrvatskoj, i ima isti cilj - duhovno i materijalno pomoći braći i sestrama u potrebi - radi se o dvjema zasebnim akcijama.

Opširnije …

Studentski utorak

STUDENTSKI UTORAK – KLANJANJE PRED PRESVETIM

U utorak, 18. 3. 2014. slavili smo redovitu, kao i svakoga utorka u akademskoj godini, sv. Misu za studente. To je bio ujedno i prvi od trinaest utoraka posvećenih sv. Anti. Crkva je bila prepuna, propovijed bila na temu karizma i kairos, u kojoj je don Krešo povezao sv. Antu

Opširnije …